dimecres, 27 de març del 2013

Cookies de formatge, pernil salat i patata.

La recepta d'aquestes cookies es d'un llibre que tinc de "Muffins i pequeñas exquisiteces" al llegir-la tenia les pautes fonamentals per mi, senzilla i ingredients fàcils de trobar i el resultats es ideal per un aperitiu o un berenar o sopar tipus pica-pica.

Ingredients per unes 18 unitats:
60 gr de mantega
120 grs de flocs de civada (avena)
3 ous
100 gr de pernil salat
250 grs de patates 
Pebre
sal
100 grs de formatge ratllat (jo vaig posar mozzarella)

Preparació:
1.-Bullim les patates amb pell fins que estiguin tovetes. Escalfem en una cassola 200 ml d'aigua amb la mantega, afegim, removent, els ous i els flocs de civada, continuarem la cocció sense deixar de remoure, fins que la massa es separi de les parets de la cassola. Retirarem del foc. 
2.-Tallem el pernil a daus petits. Pelem les patates, les triturem i afegirem a la massa de la cassola, juntament amb el pernil. Posem sal i pebre i deixem reposar uns 30 minuts a la nevera.
3.-Preescalfem el forn a 200ºC. Posarem paper de forn a la safata del forn, farem petites boles de massa, les aplanarem una mica i les col·locarem sobre la safata del forn, deixant suficient distancia entre elles.
4.-Sobre cada galeta posarem una mica de formatge ratllat i les fornegem al nivell mig uns 10-15 minuts aproximadament.

Com sempre la música et fa passar el temps de manera tant tant tant... cadascú que posi el qualificatiu que vulgui però segur que es POSITIU! L'entrada d'aquestes cookies l,he fet amb la companyia de Paolo Conte.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada