diumenge, 10 de març del 2013

Magdalenes integrals de poma

Pels esmorzars i berenars del cap de setmana el capritxet dolç que he cuinat ha estat aquestes magdalenes integrals de poma, compactes i bones, que amb la decoració del sèsam per sobre dona a les magdalenes un acabat maco.
Ingredients:
3 ous
250 gr farina integral
1 sobre de llevat tipus "Royal"
100 gr sucre morè
100 ml d'oli de gira-sol
125 ml de llet
3 pomes ratllades
un polsim de canyella
llavors de sèsam

Preparació:
Preescalfem el forn al 180º. Barregem els ous amb el sucre fins que ens quedi una massa esponjosa. Hi afegim l'oli, i la llet, seguidament incorporem la farina que haurem barrejat prèviament amb el llevat, i el polsim de canyella, afegim a la barreja les pomes ratllades i barregem. Repartim la massa en els motlles de magdalenes (una mica més de la meitat), posarem una mica de sucre morè i sèsam per la part de sobre i les fiquem al forn uns 15-20 minuts.
Nota:  Si posem les càpsules de paper dins de motlles d'alumini o flameres, al créixer la massa de la magdalena, aquestes no es deformen i pugen més. 


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada