dilluns, 18 de març del 2013

Roses del desert de xocolata.

A casa ens torna bojos la xocolata, sobretot negre, i redescobrint el llibre de receptes de xocolata que ja us vaig comentar a la recepta dels crunch, aquesta vegada he fet unes Roses del desert amb un resultat cruixent pel paladar i a la vista simplement espectaculars!!!
Ingredients:
250 gr xocolata negra
50 gr de mantega
150 gr de cereals corn flakes
Preparació:
Col·locar la xocolata dins d'un recipient que es pugui ficar dins d'un altre més gran i amb aigua, que escalfarem a foc sua, d'aquesta manera la xocolata s'anirà fonent al bany Maria. Afegirem la mantega a trossos petits i retirarem del foc, barrejarem fins que desapareix-hi la mantega i incorporarem els corn flakes fent que impregnin be, d'aquesta barreja de corn flakes amb la xocolata agafarem una mica amb una cullera i depositarem piles sobre un full de paper de forn i deixarem que s,endureixin, (no les ficarem a la nevera).

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada