dilluns, 11 de març del 2013

Bastonets de pa.

Qui no s'ha menjat com refrigeri, quan comencem a sentir gana, uns bastonets? Uns proposo que els feu vosaltres i de diferents tipus, de pipes de gira-sol, de pipes de carbassa, de sèsam, de formatge......

 Ingredients:
400 gr de farina de força (jo he posat 300 gr de força i 100 gr farina integral)
200 ml d'aigua
50 ml d'oli d'oliva
10 gr de llevat fresc (d'aquell premsat)
5 gr de sal
Pipes de gira-sol, pipes de carbassa, sèsam, formatge ratllat.

Preparació:
En un bol ampli posem la farina i desfem el llevat amb els dits fin que quedi integrat amb la farina. Afegim l'aigua, l'oli, sal i amassem bé fins que tinguem una massa homogènia (uns 10 minuts). Fem una bola, la deixem reposar aproximadament una hora dins del bol, i tapada amb un drap. Passat aquest temps, amb un corró estenem la massa més o menys d'un centímetre, la pintem amb oli i posem per sobre les llavors que més ens vingui de gust o el formatge ratllat, tornem a passar el corró perquè quedi tot ben enganxat.
Preescalfem el forn a 200º. Tallem amb un ganivet o tallapizzes de la mida que vulguem tires de massa i les posem sobre la safata del forn amb paper de forn, fornegem uns 10 minuts, fins que estiguin daurats, controlant que no es cremin. 
Torradets estan boníssims!!!!!!

1 comentari :