dilluns, 11 de març del 2013

Bunyols de bacallà

Una vegada més una recepta de la cuinera Mireia Carbó, aquest cop, bunyols de bacallà!! els vaig preparar per l'aperitiu de diumenge, però uns bons bunyols queden be en qualsevol moment, i no hi ha comparació amb els bunyols congelats, i com totes les receptes de la Carbó son fàcils de fer.
 
Ingredients:
250 gr de bacallà esqueixat
1 dent d'all
1 cullera d'oli
Julivert fresc
1 o 2 culleres de farina
1/2 sobre de llevat
1 ou

Elaboració:
Tallar a trossets petits el bacallà (ja dessalat al punt de sal), jo el vaig passar per la picadora, picar l'all i el julivert i incorporar-lo al bacallà esqueixat , afegir l'oli i el rovell de l'ou, la farina i el llevat, barrejar i fer una pasta. Muntar la clara a punt de neu i afegir a la pasta i remenar. Escalfar oli d'oliva en una paella i quan estigui ben calent fregir petites porcions i treure'ls quan estiguin daurats.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada