dijous, 17 d’octubre del 2013

Pastís exprés sense greix.

No puc estar de comprar-me llibres de receptes de cuina, l'última adquisició "Pastelería expres" tot de pastissos boníssims i ràpids de fer. He començat per fer aquest pastís exprés sense greix que ha casa ha tingut molt èxit i que segur que ho tornaré a preparar.
Ingredients:
1 sobre de sucre vainillat
4 ous
sal
250 gr de sucre
60 gr de farina
60 gr de "maicena"
1 culleradeta de llevat
Mantega pel motllo
Sucre glaç per decorar

Preparació:
Preescalfem el forn a 160º. Untem amb mantega el motllo. Separem els rovells i les clares d'ou i muntem les clares a punt de neu amb un polsim de sal i les deixem a la nevera.
Batrem els rovells amb el sucre i el sucre vainillat. A continuació barrejarem la farina amb la "maicena" i el llevat, i ho incorporem a la crema de rovells. Per últim afegirem a poc a poc les clares que teniem guardades a la nevera i la massa obtinguda la vesarem al motllo. Ficarem al forn una hora aprox. o fins que un escuradents surti net. Una vegada llest deixarem refredar i decorarem amb sucre glaç per sobre.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada