dimarts, 8 d’octubre del 2013

Magdalenes salades.

Normalment quan sentim la paraula magdalenes, la majoria de vegades ja donem per fet que son dolces, però jo us proposo aquesta vegada fer-les salades, son diferents, però també molt bones, i per un pica-pica queden molt originals i si les obrim pel mig les podem untar amb el que més ens agradi (sobrassada, paté....).

Ingredients:
3 ous
100 gr de formatge ratllat (jo vaig posar mozzarella)
130 gr xoriço triturat (es pot posat beicon, pernil...)
50 gr d'oli de girasol
200 gr de farina
150 gr de llet
1 sobre de llevat
1 cullereta de orenga
Sal

Preparació:
Barregem en un bol tots els ingredients, els ous, la llet, l'oli, la farina, el llevat, l'orenga i la sal, removem be i afegirem el formatge i el xoriço, tornem a barrejar, i quan ja ho tenim ben barrejat, aquesta massa la vesem als motllos i fiquem al forn preescalfat a 180º, uns 20-30 minuts o fins que estiguin daurades i quan les punxem amb un escuradents i surti net.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada