dimarts, 22 d’octubre del 2013

Pastís de carbassa i coco

La carbassa es un altre producte de tardor que ens dona moltíssim joc a la cuina a banda de tenir moltes propietats com ja vaig indicar l'any passat als petits apunts . Ja vaig fer una coca de carbassa i ara us proposo un pastís de carbassa i coco, simplement dir deliciós!!! 

Ingredients:
400 gr de puré de carbassa
150 gr de sucre
150 gr de coco ratlla
75 gr de farina
100 gr de mantega fosa (jo vaig posar light)
3 ous
1 cullereta de llevat
Ratlladura pell d'una llimona

Preparació:
1er fem el puré de carbassa, col·locant el tros de carbassa al forn (a 180º una mitja hora) o fins que estigui la polpa toveta, quan ja estigui cuita li traiem la pell i l'aixafem amb una forquilla i reservem.
Preescalfem el forn a 190º.
En un bol posem la mantega tova juntament amb el sucre i remenem, afegirem els ous, el coco, la farina, el llevat i la ratlladura de llimona i barregem be, i per últim afegim el puré de carbassa i tornem a barrejar. La massa resultant la vesem en un motlle allargat i fiquem al forn uns 40 minuts.

Avui he sentit a la radio que els Pink Martini actuaven aquesta nit al Palau de la música, quins records!!!


1 comentari :

  1. Además de que esta buenisimo!! Me encanta la textura que tiene. Ideal para acompañar una copita de mistela :)

    ResponElimina