diumenge, 27 d’octubre del 2013

Panellets de halloween.

El cap de setmana hem tingut molta feina ja que hem fet els panellets d'un munt de varietats, així ja els tenim preparats per la castanyada, però aquest any a petició de la meva filla, hem fet uns nous. Quant estaven fent els de taronja em va suggerir que els podien fer com si fossin carabasses de halloween, i dit i fet, i a més a més per acompanyar les carabasses també hem fet calaveres.

Preparació:
Per fer aquests panellets es molt fàcil, de la massa mare que tinguem per preparar els panellets apartem una part per fer aquests.

Per fer les carabasses:
A la massa mare li afegim ratlladura de taronja i un mica de colorant alimentari taronja i barregem be, fem boletes, les fiquem 2-3 minuts al forn, deixem refredar i quan estiguin fredes, amb fondant negre fem ulls, nas i boca i amb fondant verd la part de dalt i anem col·locant aquestes parts a sobre del panellet, mullant amb aigua una miqueta la part del fondant que ha d'anar enganxat al panellet.

Per fer les calaveres:
A la massa mare li afegim una mica de colorant alimentari blanc i barregem be, fem boletes i donem forma de calaveres, fiquem al forn 2-3 minuts, deixem refredar i quan estiguin fredes, amb fondant negre fem ulls i nas i anem col·locant  a sobre mullant amb aigua una miqueta la part del fondant que ha d'anar enganxat al panellet.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada