diumenge, 13 d’octubre del 2013

Galetes de moniato i gotes de xocolata

Amb la tardor ja trobem els moniatos, les carabasses, les castanyes.... que son productes ideals per preparar moltes receptes. La tardor anterior, que es quan vaig iniciar el meu blog, dels moniatos a part de posar les seves propietats als petits apunts  vaig fer pastissets de moniato i pastanaga, pastis de moniato i poma i magdalenes de moniatos i ara he volgut fer aquestes galetes per variar una mica, una delícia!!
Ingredients:
125 ml d'oli de girasol
2 ous
150 gr de sucre morè
250 gr de moniato cuit i aixafat (fet pure)
125 gr farina integral
125 gr farina
Mitja cullereta de cafè de nou moscada
1 cullereta de cafè de canyella
1 sobre le llevat
2 ml de bicarbonat sódic
125 gr de gotes de xocolata negra

Preparació:
Preescalfeu el forn a 180º.

En un bol, usant una batedora elèctrica, batrem l,oli i el sucre. Afegim els ous un a la vegada, batent. Afegir el puré de moniato. Barrejar.

En un altre bol, combinem la farina, farina integral, la nou moscada, la canyella, el llevat i el bicarbonat. Afegim la barreja d'ingredients secs a la preparació del moniato.Incorporar sense moure massa. Afegim les espurnes de xocolata i barregem a ma amb una cullera de fusta.

Cobrim una safata per enfornar amb paper de forn. Amb una cullera, col·loquem sobre la safata porcions de massa deixant espai entre elles ja que amb la cocció estenen lleugerament.

Coure al forn durant uns 10-12 minuts.
I ara la cançó!!!:

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada