dimecres, 25 de setembre del 2013

Pastetes de pasta de full

Les meravelles que es poden fer amb una làmina de pasta de full i sucre, i més econòmic impossible. El resultat son unes pastes que si heu d,anar a berenar a casa d'algú i no disposeu de molt de temps aquestes pastes son una bona opció i si les poseu ben col·locades en una safata semblen de pastisseria.
Ingredients:
1 làmina de pasta de full
Sucre (jo vaig posar sucre morè)
1 ou

Preparació:

Per fer les palmeres:
Dividim per la meitat la làmina de pasta de full i a una de les meitats per sobre posem per tot arreu sucre
Quan ja hem posat el sucre anem recargolant cada punta fins que arribin al mig
Tallem rodanxes de la pasta recargolada i posem sobre la safata del forn, pintem amb ou batut i espolsem sucre per sobre, i fiquem al forn uns 10-15 minuts o fins que estiguin daurades.
Amb l'altre meitat de la làmina de pasta de full que ens queda, la tornem a dividir i una part la tallem amb un talla pasta (jo vaig fer servir un de flor), i l'altre meitat fem tires de pasta d'uns 10 cm de llarg i les retorcem. Totes les formes (tires retorçades i flors) les pintem amb el ou batut i espolsem sucre per sobre. Les fiquem al forn uns 10-15 minuts o fins que estiguin daurades.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada