dimecres, 11 de setembre del 2013

Amanida de xampinyons amb tàperes i ceba tendra

No totes les amanides han de ser d'enciam i tomàquet, es podem fer de moltes maneres i ingredients, aquesta que proposo es de xampinyons crus, sembla una mica estranya però es original i està boníssima i en pocs minuts la tenim feta. 
Ingredients:
Xampinyons
Tàperes (unes 2-3 cullerades)
1-2 cebes tendres (depen de la mida)
Per la vinagreta:
5 cullerades d'oli
2 cullerades de vinagre balsàmic
Mitja cullereta de mostassa
Sal

Preparació:
Netegem els xampinyons i els tallem a lamines. Tallem la ceba a trossets petits. Fem una vinagreta batent l'oli, el vinagre i la mostassa i un polsim de sal fins que quedi una salsa emulsionada i la reservem. Distribuïm el xampinyons sobre una plata, repartim per sobre les tàperes i la ceba i reguem amb la vinagreta.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada