dimarts, 4 de juny del 2013

PETITS APUNTS (la cirera)


Propietats/beneficis: Les cireres són fruites dalt contingut vitamínic ja que contenen Vitamina A, B, C i a més aporten una gran quantitat de ferro, calci, potassi, sodi, magnesi, fòsfor, sofre i silici. Si les cireres es mengen una hora abans o després dels àpats afavoreix l'assimilació de les vitamines.

El color vermell pujat es deu a la gran concentració de ferro en la seva composició i per això és molt apropiada per a aquelles persones que passen per etapes d'anèmia o que els hi falten minerals a la sang.
Indicada per prevenir malalties cardiovasculars, per la seva riquesa en flavonoides.

Indicada en dietes depuratives i problemes de retenció de líquids.

Ajuda a l’eliminació renal i en inflamacions urinàries

La cirera és un aliment molt convenient que s’hauria de prendre en abundacia en la curta època en què disposem d’ell. El seu poc poder calorific (52 calories cada 100 gr), i la seva riquesa en fibres resulta molt util per a afavorir l’evacuació intestinal, evitant el restrenyiment.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada