dimarts, 11 de juny del 2013

Púding de cireres.

Per continuar amb les cireres, aprofitant la temporada, aquesta vegada he fet un púding que si el mengem fresquet de la nevera està bonissin!!!
Ingredients:
300 g de cireres
3 ous
150 ml de llet
4-5 panets de llet
1 sobre de sucre vainillat (uns 8 gr)
1 cullerada de sucre
Mantega

Preparació:
Traurem els pinyols de les cireres i tallem per la meitat.
Preescalfem el forn a 180º. En un bol batrem els ous, la cullerada de sucre, el sucre vainillat i la llet.
Tallarem els brioixos en rodanxes no massa fines. En un motlle allargat (millor que sigui de silicona així no s'enganxa), fem capes, al fons de tot una capa de cireres, a sobre una capa de rodanxes de panets de llet untats amb una mica de mantega, a sobre una altre capa de cireres i per últim una capa de rodanxes de panets untats amb mantega amb uns quants trossos de cireres. Per últim omplim el motllo de les capes, amb la barreja que hem fet abans a poc a poc, que es vagin mullant bé els panets. Courem el púding al bany Maria (ficarem el motllo del púding dins d'un motllo rectangular amb aigua), durant uns 35-45 minuts. Una vegada fet traiem del forn i deixem refredar i si no es menja al moment millor guardar a la nevera.
Anem fent capes dins del motllo allargat



Per fer aquesta entrada he estat escoltant a la cantant Eliza Doolittle!!!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada