dimarts, 18 de juny del 2013

Coca de llardons.

Sembla mentida per ja no falta res per celebrar una altre vegada, la revetlla de Sant Joan!!! Es un tòpic dir que es una nit màgica, però es que per mi ho es, i intento fer algun ritual d'aquells que porten bona sort!!! El que segur que faré son les coques d'aquella nit, ja se que es més còmode i pràctic comprar-les però penso que la màgia també està en fer-les nosaltres i ja veureu que tampoc us traurà molt de temps. La primera que us explicaré es la de llardons, d'una recepta de la cuinera Mireia Carbó.
Ingredients:
1 làmina de pasta de full
100 gr de llardons
Sucre
Pinyons
1 ou

Elaboració:
Triturem els llardons (no molt)
Estirem la pasta de full, i per la part central posem els llardons triturats i una mica de sucre, dobleguem les parts de la pasta de full on no hem posat res a sobre dels llardons i aixafem una mica amb el corró i anem treballant la massa amb els llardons amb el corró o amb les mans fins que el llardons estiguin ben barrejats amb la massa, (si la massa s'enganxa podem anant posant farina per sobre i continuar treballant amb les mans o estirant amb el corró). Quan estigui la massa barrejada la estenem amb el corró i li donem la forma desitjada. Pintem la coca amb l'ou batut i cobrim amb pinyons i sucre. Fiquem la coca al forn que haurem preescalfat a 200ºC fins que la coca estigui cuita i quedi daurada (uns 20-25 minuts).





Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada