diumenge, 23 de juny del 2013

Coca de crema.

Bona revetlla a tots els que gaudiu molt d,aquesta nit fantàstica!!!! Ara mateix he fet coques de crema que a la meva nena son les que més li agraden. Ja ho se... quasi no queda temps, però es ràpida de fer.
Ingredients:
1 làmina de pasta de full
Pinyons
Cireres confitades
Crema pastissera

Com fem la crema pastissera:

Ingredients:
3 cullerades de maicena
3 cullerades de sucre
2 rovells d'ou
1/2 de llet
Pell de llimona
1 cullereta de sucre avainillat

Preparació:
Posem en un cassó a foc suau el sucre, la maicena, els rovells dels ous, la pell de llimona, el sucre avainillat i la llet. Barregem  sense de deixar de remenar. Quan agafi consistència retirem del foc, l' aboquem en un bol i deixem que es refredi. Un cop freda la fiquem al menys una hora a la nevera.

Per fer la coca:
Estenem la làmina de pasta de full, jo l'he tallat en dos trossos iguals, (per fer dues coques) he doblegat una mica el contorn de la pasta i a dins he estés la crema i les he decorat amb les cireres i els pinyons, a una d'elles no l'he posat pinyons si no sucre glaç per sobre. I ... llest!!!!




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada