divendres, 14 de juny del 2013

Mini muffins de nata i oli d'oliva.

Aquestes mini magdalenes son ideals per posar com berenar als nens amb un trosset de xocolata i pels no tant nens, també son ideals per acompanyar el cafetó i com son petitones no omplen, son com un capritxet.
Ingredients:
200 gr de nata líquida 
200 gr de farina
200 gr de sucre
150 ml d'oli d,oliva
4 ous
1 sobre de llevat
Suc d'una llimona
Pell ratllada d'una llimona
1 sobre de sucre avainillat (uns 8-10 gr) 

Preparació:
Preescalfem el forn a 180º. En un bol batrem els ous i el sucre, quan la barreja ja estigui espumosa anirem afegint la resta d'ingredients un a un: la nata i batrem, l'oli i batrem, el suc de llimona i la ratlladura i batrem i per últim la farina i el llevat i batrem be per que la massa no tingui grumolls. Aquesta massa l'anirem ficant als motllos petits de magdalenes i espolsarem per sobre sucre avainillat i fiquem al forn uns 15-20 minuts (o comprovem amb un escuradents punxant per veure si estan cuites o no.

Dins d'unes bossetes poden ser un detall per regalar



1 comentari :

  1. Són un detall i están molt bones, dono fe! Quina mà tens per la cuina!!! Gràcies!!

    ResponElimina