dimarts, 4 de juny del 2013

Pastís de cireres

Que bones estan les cireres!!! I ara que han baixat de preu i ja no estan prohibitives no puc estar de comprar-ne cada dia, i fer receptes amb elles, com aquest pastís de cireres, que es fa en un moment, el més pesadet és partir per la meitat les cireres i treure el pinyol.
Ingredients:
1 paquet de pasta brisa o "quebrada"
250 ml nata líquida
4 ous
75 gr sucre morè
50 gr ametlla molta
500 gr cireres

Preparació:
1.- Estendre la massa en un motlle rodó, punxar-la amb una forquilla, preescalfar el forn  a 180º i ficar la massa sola durant 12 o 14 minuts o fins que estigui daurada.
2.- Batrem els ous amb la nata líquida, l'ametlla i el sucre i barregem be, i incorporarem les cireres partides per la meitat i sense pinyol i barregem amb una cullera de fusta.
3.- La barreja la vesem sobre la massa daurada e introduïm al forn a 180º uns 30 minuts.


2 comentaris :

  1. Aquí tens una ajuda per treure els pinyols!!! Super ràpid!

    http://youtu.be/9zRNWCWEylw

    I el pastís boníssim i fácil de fer, com sempre!!!

    ResponElimina