dimarts, 18 de juny del 2013

Coca de xocolata i taronja.

Una altre coca que us recomano per la revetlla de Sant Joan es aquesta de xocolata i taronja, també boníssima i fàcil, per tant no hi han excuses per no fer-la. La recepta la vaig trobar per internet però no me'n recordo on.
Ingredients:
2 làmines de pasta de full
100 gr de xocolata negra
100 ml suc de taronja Pinyons
2 cullerades de llet
Pinyons
Sucre
1 ou

Preparació:
1.-Posem en un cassó a foc sua la xocolata, la llet i el suc de taronja fins que lliguem tots els ingredients, quan quedi una salsa fina, retirem del foc i deixem refredar.
2.-Estirem un làmina de pasta sobre la safata del forn on haurem primer posat paper de forn i aboquem a sobre la salsa de xocolata freda que haurà espessit una mica i escampem deixant marge a les vores, posem a sobre l'altre làmina de pasta i tanquem les vores de la coca. Marquem la part de dalt punxant-la amb una forquilla, la pintem amb ou batut i tirem per sobre sucre i pinyons (els apretem una mica) i la fiquem al forn preescalfat a 200ºC uns 12 minuts o fins que estigui daurada.




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada