dimarts, 21 de maig del 2013

Rosquilles

Els que vivim o treballem a Barcelona hem tingut sort ja que acabem de gaudir d'un cap de setmana llarg, amb el dilluns festiu. Ha estat una mica passat per aigua, almenys per la zona del Ripollès ens ha plogut bastant i no hem pogut fer cap ruta de senderisme, però igualment ha anat molt be per recuperar energies!!! El que si he fet es aprofitar per cuinar aquestes delicioses rosquilles que em recorden quan era petita.
Ingredients:
1 tassa de llet
Mitja tassa d'oli d'oliva
1 tassa de sucre
Mitja tassa d'anís
Un tros de pell de taronja
1 ou
1 sobre de llevat 
Farina la que admeti
Oli d'oliva per fregir
Sucre i canyella en pols per decorar

Preparació:
Fem bullir la llet amb l'oli, l'anís i la pell de taronja, després afegim el sucre i deixem refredar. En un bol posem 2 tasses de farina juntament amb el llevat i anem afegim poc a poc la barreja de la llet i els altres ingredients refredats, més el ou batut. Quan estigui tot bé remenat, anem afegint farina poc a poc fins que la massa quedi ben dura. Anem donant forma de rosquilles i les fregim en abundant oli (resulta millor el de 0,4º). Una cop fetes, espolsem  una barreja feta amb sucre i canyella.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada