dissabte, 25 de maig del 2013

Pastís tropical

He fet aquest deliciós pastís tropical, d'una recepta del llibre ¿Un banquete? ¡Naturalmente! de Mª Pilar Ibern, experta en cuina vegetariana. Al llegir tropical no penseu en un pastís rocambolesc, jo penso que li posa aquest nom perquè porta pinya i coco, i això li dona la categoria de tropical!!
Ingredients:
150 gr de farina integral
200 gr de pastanaga ratllada
200 gr de coco ratllat
3 ous
180 gr de sucre morè
150 gr de pinya natural triturada
1 cullereta de bicarbonat sòdic

Preparació:
Preescalfem el forn a 180ºC. En un bol batrem els ous amb el sucre fins que estiguin espumosos, afegirem la pastanaga ratllada, la pinya triturada i el coco ratllat i barregem. Finalment incorporarem la farina amb el bicarbonat i barregem be amb una cullera de fusta fins obtenir una massa densa ben lligada. Vesem la massa dins d'un motlle rodó i fiquem al forn uns 30 minuts aprox. (aquests tipus de pastissos no augmenten molt de volum).

Per fer aquesta entrada he estat escoltant musica del grup Blur, ahir van fer un concert a Barcelona pel Primavera Sounds, i els diaris d'avui dissabte deien que van fer embogir al públic!!!.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada