dijous, 28 de febrer del 2013

Pa dolç

Aquest pa es ideal per esmorzar, tallar unes llesques, torrar-les o no, i posar-te mantega amb melmelada o Nutella o el que vulguem, al gust de cadascú. La textura i gust, es tipus entre un pa de pessic i un brioix, boníssim!.
Ingredients:
170 gr de farina
140 gr de sucre
150 gr de farina de blat de moro (de color groc, no confondre amb la Maicena)
2 culleretes de llevat tipus Royal
un polsim de sal
80 gr de nata per cuinar (18% M.G)
160 gr de llet
2 ous
40 gr d'oli d'oliva.

Preparació:
Preescalfem el forn a 180ºEn un bol gran barregem be els ingredients sec, les farines, el sucre, el llevat i la sal. A part barregem els ous batuts amb la llet, la nata i l'oli i afegim poc a poc a la barreja de les farines i removem molt be. Fiquem la massa dins d'un motlle de plum cake (allargat) i fornegem uns 40 minuts o fins que punxem amb un pal de brotxeta el centre i surti net.




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada