dimecres, 6 de febrer del 2013

Galetes de pastanaga i flocs de civada

Si ens agrada menjar aliments dolços, i que també siguin a l'hora saludables (sense additius, conservants ...) el millor es cuinar nosaltres amb productes de primera. Us recomano aquestes galetes, a mi personalment m'agraden molt, pot ser que agradin més als adults que als nens ja que no porten xocolata que es un ingredient imprescindible per ells.

Ingredients:
115 gr de mantega a temperatura ambient
170 gr de sucre morè
1 ou
120 gr de farina
80 gr de flocs de civada ("copos de avena")
50 gr de panses
1 pastanaga ratllada (aprox.150gr)
1 cullereta de essència de vainilla
1 cullereta de canyella
1 cullereta de llevat

Preparació:
Barregem la mantega amb el sucre i l'ou. Afegirem la farina, el llevat i la canyella tamisats, i barregem bé. Afegim els flocs de civada, la pastanaga ratllada, les panses i l'essència de vainilla i tornem a barrejar. Preescalfem el forn a 180º. Farem boletes petites de massa i les col·locarem sobre la safata del forn (on haurem posat primer paper de forn) separades entre elles ja que s'expandeixen. Fornegem uns 18 minuts
Haig de confessar que aquestes galetes m'agraden tant que a vegades les amago  per mi.


1 comentari :

  1. Ai, aquestes sí que les provo!!! Tinc uns flocs de civada per una altra recepta i me'n sobraran!!! Ja t'explicaré... :)

    ResponElimina