divendres, 8 de febrer del 2013

Magdalenes amb trossets de xocalata

Ja he preparat l'esmorzar pel cap de setmana, unes magdalenes molt bones que sucades a la llet, segur que menjar una sola no en tindreu prou i repetireu. Animeu-vos, sempre molt millor fer-les que comprar-les.
Ingredients:
2 cullerades de margarina tova
200 gr de sucre glaç
2 ous
1 iogurt natural grec
5 cullerades de llet
300 gr de farina
una cullereta de essència de vainilla
130 gr de xocolata negra a trossets

Preparació:
En un bol posem les 3 cullerades de margarina i el sucre, barregem bé  fins que quedi esponjós,  afegim els 2 ous, el iogurt grec, l'essència de vainilla i les cullerades de llet i tornem a barrejar, i per ultim afegim la farina matisada i barregem. Afegim els trossets de xocolata i removem. Preescalfem el forn a 200º, repartim la massa als motlles de paper, fiquem al forn i fornegem uns 20 minuts o fins que pugin i estiguin daurades.
Vaig fer 2 mesures, grans i petites

3 comentaris :

  1. No sé per què et llegeixo, ja saps que m'he de posar a dieta i ara només tinc ganes de menjar magdalenes... Hauré de fer la versió vegana, ja ho veig!!! Molts petons!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola guapa, trobava a faltar els teus “estupendos” comentaris, si, es veritat estem amb la eterna dieta i controlant, però ja saps no es qüestió de menjar totes les magdalenes, galetes o el que sigui d’una tacada, sinó donar-nos un petit plaer a vegades, inclús cada dia, que ens ho mereixem!!! Un petó

      Elimina
  2. Vaig a probar-ho ara mateix!!!! A veure com queda!!! demà t'explico. A.

    ResponElimina