dissabte, 16 de febrer del 2013

Crunch de dos xocolates

D'un llibre de receptes amb xocolata que em van regalar fa bastants anys, he fet aquests crunch de dos xocolates, que hem portat en una safata en plan monissim, com detall, a una festa d'aniversari d'una amiga de la meva filla, on els pares també estaven convidats i també ens ho hem passat la mar de be.
La simplicitat de 3 ingredients fan una meravella!!!!
Ingredients:
200 gr de xocolata negre
200 gr de xocolata blanc
Arros inflat (uns 100 gr)

Preparació:
Fondre en recipients separats el dos xocolates al bany María o al microones. Col·locar sobre paper de forn, petites muntanyetes separades d'arros inflat. Vesar sobre cada pila 1 cullerada de xocolata blanca o negra fosa i deixar refredar fins que estiguin durs. Retirar amb l'ajuda d'una espàtula les muntanyetes cruixents i ja estaran.




Nota: També es poden fer cruixents amb una barreja d'ametlles i nous trossejades  Aquests crunch es mantenen frescos guardats en un pot hermètic.

4 comentaris :