divendres, 15 de febrer del 2013

Bunyols de vent amb pasta choux

Si us agraden els bunyols heu de provar a fer-los amb una base de pasta choux, quedaran com els de les pastisseries  esponjosossssssss i suaussssssssss, es que solament de pensar-ho!!!!
Ingredients:
125 ml de llet
75 gr de farina
60 gr de mantega
3 ous mitjans o petits
Sal, sucre
Oli d'oliva abundant per fregir

Elaboració:
1.-Posem la llet i la mantega en un cassó al foc, amb un pessic de sal
2.- Quan la llet bulli i tota la mantega s'hagi fos afegim d'un sol cop tota la farina i deixem coure fins que aquesta massa es separi de les parets del cassó.
3.- Fora del foc afegim un ou i remenem fins que quedi homogeni, després afegim el segon ou i remenem i amb l'ultim fem el mateix.
4.-D'aquesta massa agafarem petites porcions amb una cullereta i fregirem en oli ben calent. Quan estiguin daurats els traiem i arrebossarem amb sucre. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada