dilluns, 25 de febrer del 2013

Muffins de pastanaga amb oli d'oliva

Muffins o el que anomenem sense tant glamour, magdalenes de tota la vida. Aquestes estan fetes amb ingredients d'aquells que ens agraden als que no volem engreixar, però que si ens agrada menjar dolços, sobretot amb el cafetó de després de dinar.
Ingredients:
50 gr de nous trossejades
140 gr de sucre morè
120 ml d'oli d'oliva
3 ous mitjans
280 gr de farina
2 culleretes de llevat tipus Royal
4 pastanagues mitjanes ratllades
1 poma petita ratllada
1 cullereta de canyella

Preparació:
Preescalfar el forn a 200º. En un bol posem la farina tamisada i afegim el sucre, el llevat i la canyella i barregem. A part barregem els ous amb l'oli, la poma ratllada, la pastanaga ratllada i les nous i afegim a la barreja de la farina, barregem tot plegat una mica però no excessivament. Vessem la massa dins dels motlles de magdalenes una mica més de la meitat, introduïm al forn preescalfat i ajustem la temperatura a 180º i fornegem uns 20-25 minuts.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada