dilluns, 22 d’abril del 2013

Roses dolces de taronja per Sant Jordi

Demà Sant Jordi!!!!! Estic desitjant que arribi demà a la tarda per anar a passejar pels carrers i palpar l'ambient. A part de les manualitats que us he proposat, també he fet aquestes roses de taronja per menjar-les demà i així tenir un dia rodó. Desitjo que gaudiu molt d'aquest dia, i felicitats a tots els Jordis i Georgines sobretot a la meva estimada neboda que li envio un petonàs.
Ingredients:
1 taronja sencera 
Suc de mitja taronja
3 ous
250 gr de sucre
1 iogurt grec
100 ml oli de girasol
250 gr farina
1 sobre de llevat

Preparació:
Preescalfem el forn a 200º. Triturarem la taronja sencera amb la pell i el suc de mitja taronja. En un bol batrem els ous amb el sucre, afegirem la taronja triturada i barregem, afegirem el iogurt i barregen, afegirem l'oli i barregem i pel últim la farina amb el llevat tamisats i barregem tot molt be. (No afegirem els ingredients fins que l'anterior no estigui be barrejat). Posem la massa dins del motllo, jo aquesta vegada els motllos eren  amb formes de roses, però es pot posar en qualsevol que tinguem a casa i fiquem al forn uns 20 minuts aprox.
Per decorar les roses he fet un glassejat amb uns 50 gr de sucre glaç una cullerada d'aigua o la quantitat que ens quedi be per la consistència que desitgem i per últim posem una mica de colorant vermell, barregem i decorem per sobre una vegada estiguin fredes les roses.

2 comentaris :

  1. Puc donar fe (com els notaris) que estan moooooooooooolt bones!!! I el punts de llibre monísim també! Gràcies!

    ResponElimina
  2. Tenen una pinta impressionant!! En podries haver portat alguna al treball...

    ResponElimina