divendres, 5 d’abril del 2013

Muffins de plàtan i coco.

Aprofitant les grans propietats que te el plàtan, he volgut fer aquestes magdalenes d'una recepta del llibre que tinc sobre Muffins on hi han veritables meravelles per elaborar.
Ingredients:
75 gr de mantega
250 gr de farina
2 culleretes de llevat tipus "Royal"
1 cullereta de bicarbonat sòdic
Mitja cullereta de canyella
50 gr de coco ratllat
2 ous
100 gr de sucre morè
150 gr de iogurt natural
2 plàtans
Sucre glaç per decorar

Preparació:
1.- Preescalfem el forn a 190º. Fonem la mantega al microones (aprox. 1 minut) i deixem refredar una mica.

2.- Barregem la farina amb el llevat, el bicarbonat, la canyella i el coco ratllat (reservem 2 cullerades de coco per decorar). Batrem els ous i incorporem el sucre, la mantega i el iogurt i ho batrem tot junt. Pelem els plàtans  i els triturem amb una forquilla i afegim a la massa dels ous.

3.- Incorporem a la barreja dels ous, la barreja de la farina i amassem tots els ingredients junts, ens quedarà una massa bastant espesa. Posarem els motlles de paper de magdalenes dins de flameres i així d'aquesta manera ens pujaran més els muffins i els omplirem amb la massa (una mica més de la meitat), espolsarem per sobre el coco que en reservat i ficarem al forn a nivell mig uns 20-25 minuts. Quan ja estiguin, les traiem fora del forn i deixem refredar, una vegada fredes espolsem per sobre una mica de sucre glaç.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada