dissabte, 19 de gener del 2013

Quiche de gall dindi i formatge


Avui comprant al super, ja pensant que fer per sopar, al veure a la part dels refrigerats les masses fetes, he tingut la solució, he agafat una pasta brisa per fer una quiche, i en comptes de fer-lo de pernil dolç el faria de gall d'indi brasejat que te menys greix.

Per fer aquesta quiche tant senzilla, necessitem:
1 base pasta brisa
200 gr gall dindi brasejat
200 gr de formatge mozzarella ratllat
200 ml de nata líquida
3 ous
sal, pebre, nou moscada

Preparació:
Pre-escalfem el forn a 210º. Posem la pasta brisa en un motllo rodó amb paper de forn. En un bol barrejarem tots el ingredients, els ous, la nata liquida, el formatge ratllat, el gall dindi picat, un polsim de sal de pebre i de nou moscada i ho aboquem a sobre de la massa que hem col·locat en el motllo. Fiquem al forn uns 45 minuts i passat aquest temps, amb un escuradents, comproven que ja estigui punxant la quiche i si surt net ja estarà.Bon profit!!! 


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada