dilluns, 14 de gener del 2013

Croquetes de pernil

Les croquetes sempre son un plat recorrent i si estant ben fetes sempre quedes be, tant com pica pica, un entrant, o un sopar lleuger. Aquesta recepta es d'una de les meves cuineres favorites la Mireia Carbó, sempre et garanteixen un resultat òptim.

Ingredients:
1 ceba petita
un mica d'oli d'oliva
50 gr de mantega
100 gr de pernil ibèric
100 gr de farina blanca
400 ml de llet
Preparació:
Piquem la ceba a trossets petits, escalfem en una paella una mica d'oli i afegim la ceba, un cop cuina afegim la mantega i deixem que es fonguin. Picar el pernil i afegir-lo a la paella de la mantega i la ceba. Un cop cuit afegir la farina d'un cop, remenem i fem coure un parell de minuts, un cop cuita afegim la llet i anem remenant fins que quedi un pasta lligada que es desenganxi de la paella. Deixar reposar la massa 24 h i a l'endemà fer petites boletes allargades i les arrebossem 1er per farina, 2on per ou batut i per últim per farina de galeta i ja les podrem fregir en una paella amb oli ben calent.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada