dilluns, 3 de desembre del 2012

Racó de manualitats de Nadal. Decoracions per l'arbre amb càpsules Nespresso.


Dissabte passat vam estar passejant per la Fira de Santa Llúcia, ens agrada moltíssim!!!, com aquest any ens feia il·lusió posar una arbre de veritat, com mana la tradició el vam comprar allà, això si, pel pes de l'arbre el meu marit va arribar a casa amb l'esquena destrossada i dient, mai mes!! pobret!! la veritat es que pesava moltíssim i això que no era un arbre molt gran, però es tant maco!! que comparant-lo amb un artificial, no hi ha color. Una vegada l'arbre a casa, tocava decorar-lo, i una cosa que els agrada molt als nens es posar cosetes fetes per ells, i vaig pensar que una manera d'aprofitar les càpsules Nespresso amb els seus colors tant bonics, era utilitzar-les per fer les decoracions de l'arbre, la meva filla va passar una estona molt entretinguda fent aquesta manualitat que el resultat final com podeu veure es molt vistos, i perquè no dir també, original i econòmic.
Que necessitem per fer aquestes decoracions?
Càpsules buides i netes, alicates, estisores, pegament, pinzell, vernís fixador,  diferents cintes, anelles petites tipus per fer collarets i purpurina.
Xafem les càpsules i les aplanem amb les alicates, les envernissem i escampem per sobre purpurina, quan estigui sec enganxem amb pegament dos càpsules juntes, amb una agulla fem un foradet a un cantó de les càpsules i pel forat passem l'anella petita, la tanquem i per ella passem la cinta que més ens agradi. I ja està!!!

I aquest es el resultat!!!!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada