diumenge, 9 de desembre del 2012

Carrot cake/ Pastís de pastanaga/ Pastel de zanahorias

Dimecres passat, abans de començar el Pont tant meravellós, que ja hem deixat enrere, la meva amiga Mercie, em va demanar que li donés la recepta del pastís de pastanaga, que ho volia fer per les seves filles, el seu marit i uns convidats que li venien a casa, això em va fer pensar que feia molt de temps que no el preparava, i solament de imaginar-me el seu gust...... i com tenia tots els ingredients, dijous el vaig fer.

El miercoles pasado, antes de empezar el puente tan maravilloso, que ya hemos dejado atrás, mi amiga Mercie, me pidió que le pasase la receta del carrot cake que lo quería hacer para sus hijas, su marido y unos invitados que le venían a casa, eso me hizo pensar que hacía mucho tiempo que no lo preparaba, y solamente de imaginarme su sabor..... y como tenía todos los ingredientes, el jueves lo hice.

Ingredients:
150 gr de sucre morè
50 gr de sucre blanc
240 ml d'oli vegetal
3 ous
La ratlladura de la pell d'una taronja
1 cullereta de canyella en pols
mitja cullereta de gingebre en pols
230 gr de farina
1 sobre de llevat tipus Royal
2 pastanagues grans ratllades
90 gr de nous trossejades

Ingredientes:
150 gr de azucar moreno
50 gr de azucar blanco
240 ml de aceite vegetal
3 huevos
La ralladura de la piel de una naranja
1 cucharadita de canela en polvo
Media cucharadita de gengibre en polvo
230 gr de harina
1 sobre de levadura tipo Royal
2 zanahorias grandes ralladas
90 gr de nueces troceadas

Preparació:
Preescalfem el forn a 180º i greixem un motlle circular.
Barregem el sucre, l'oli i els ous, sense deixar de remenar, afegim la ratlladura de taronja, la canyella i el gingebre. Tamisem la farina per sobre i afegim el llevat i barregem fins que tot estigui ben mesclat. Afegim les pastanagues i les nous i tornem a barrejar (millor amb una cullera de fusta). La massa la vessem dins del motllo rodó que ja tenim preparat. Fornegem una hora o fins que el punxem amb un escuradents i surti net.

Nota: Aquest pastís normalment va amb un glacejat per sobre, jo no l'he fet per tal que sigui més lleuger en quan a calories, però si el voleu fer necessiteu:
200 gr de formatge crema
1 cullereta de suc de llimona
90 gr de sucre glaç tamisat
Aquests ingredients els mesclem i escampem per sobre del pastís fred.

Preparación:
Precalentamos el horno a 180º y huntamos con mantequilla un molde circular.
Mezclamos los azucares, el aceite y los huevos, sin dejar de remover añadimos la ralladura de naranja, la canela y el gengibre. Tamizamos la harina por encima y añadimos la levadura y mezclamos hasta que todo esté bien mezclado. Añadimos las zanahorias ralladas y las nueces y volvemos a mezclar (mejor con una cuchara de madera). Volcamos la masa dentro del molde redondo que ya teniamos preparado. Horneamos una hora o hasta que pinchamos con un palillo y salga limpio.

Nota: Este pastel normalmente va con un glaseado por encima, jo no lo he hecho para que sea más ligero en cuanto a calorias, pero si lo quereis poner necesitais:
200 gr de queso crema
1 cucharadita de zumo de limón
90 gr de azucar glas tamizado
Estos ingredientes se mezclan y se cubre todo el pastel una vez que esté frio.
Que bo, amb els seus trossets de nous!!!!
Que bueno con los trocitos de nueces!!!



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