dissabte, 29 de desembre del 2012

Bunyols de Mozzarella i pastanaga

Hola, com va tot????? Heu sobreviscut a la Nit de Nadal, al dia de Nadal i Sant Esteve? enhorabona!!! però agafeu força perquè encara ens queda la nit de Cap d'Any, Any Nou i i el més important i màgic,  el dia de  Reis!!! La recepta que us proposo son uns bunyols salats molt bons que, acompanyats amb una amanida, ens resulta una sopar diferent i bastant lleuger. Després de menjar tant aquests dies és d'agrair!!!

Ingredients:
2 pastanagues ratllades
Mitja tassa de mozzarella ratllada
1 tassa de farina
2 ous
sal
Un polsim de nou moscada

Preparació:
Preescalfem el forn a 180º. Barregem tots el ingredients en un bol, i quan ja tinguem la massa feta fem boletes i les col·loquem a sobre de la safata del forn que primer li haurem posat paper de forn. I per finalitzar les fiquem al forn uns 20 minuts. 
Nota: estan bons tant freds com calents, per tant van molt be per portar, si fem un pícnic. I la mozzarella si us agrada més es pot substituir per parmesà. 


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada