dilluns, 17 de desembre del 2012

Galetes de Nutella i avellanes

Aquest cap de setmana he fet aquestes delicioses galetes, recepte de la cuinera Mireia Carbó. Estan boníssimes!!!!  ja no queda ni una, i es que penso que dir la paraula Nutella, ja tens l'èxit assegurat.
Per fer aquestes galetes necessitem:
100 gr de mantega pomada
100 gr de sucre
50 gr de Nutella
1 ou
200 gr de farina
Per decorar: Nutella i avellanes senceres torrades.

Elaboració:
1.- Batrem la mantega pomada, el sucre, la Nutella i l'ou fins que la massa estigui uniforme.
2.- Incorporem la farina tamisada i barregem amb una espàtula fins que tota la farina s'hagi
lligat
3.- Posem dos trossos de paper film sobre la superfície de marbre. Col·loquem la meitat de la massa aproximadament sobre cada tros de paper film, i la emboliquem i li donem forma de xurro.
4.- Refredem la massa a la nevera fins que agafi consistència.
5.- Traiem de la nevera i tallem la massa en rodanxes d'uns mig centímetres de gruix aprox.  A sobre, al centre posem una gota de Nutella i una avellana torrada i pelada.
6.- Fornegem a 180º-190º durant uns 10 minuts o fins que estiguin daurades.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada