diumenge, 4 de novembre del 2012

Ametllats

Si heu fet panellets aquests dies per la castanyada i us ha sobrat farina d'ametlla i coco ratllat podeu aprofitar aquests ingredients per fer aquests deliciosos ametllats, els tindreu fets en un tres i no res.
Que necessitem?
110 gr, farina d'ametlla
160 gr. de sucre
20 gr. de farina
20 gr. coco ratllat
2 clares d'ou
12 ametlles tallades per la meitat

Que hem de fer?
1- Preescalfar el forn a 180º. Barrejar en un bol la farina d'ametlla, + el sucre + la farina + coco ratllat
2.- Afegir les clares d'ou, barrejar fins que tinguem una barreja homogènia.
3.- A la safata del forn posar paper de forn, i a sobre anar posant petites quantitats de massa amb l'ajuda d'una cullereta. Col·locar a sobre de cada ametllat mitja ametlla. Els fiquem al forn uns 20 minuts.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada