divendres, 3 de gener del 2014

Xampinyons farcits.

Aquests xampinyons farcits son ideals per fer un pica-pica lleuger, son originals ja que sortim de les típiques coses que normalment posem com embotits, canapès.... Amb 4 ingredients tenim un resultat deliciós!!!!

Ingredients per 9 xampinyons:

9 xampinyons
50 gr formatge ratllat mozzarella
3 rodanxes de pernil dolç o "pavo"
Mitja ceba petita

Preparació:
Retem els xampinyons i els traiem els peus. Triturarem els peus dels xampinyons juntament amb la ceba i les rodanxes de pernil o gall dindi, escalfarem una paella on haurem posat unes gotes d'oli d'oliva i afegirem la barreja triturada i cuinarem uns 3-4 minuts removent amb una cullera de fusta. Aquesta barreja  la ficarem dins del buit dels xampinyons i espolsarem formatge ratllat per sobre. Fornegem uns 10-15 minuts a 180º (el forn l'haurem preescalfat).


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada