dimecres, 8 de gener del 2014

Magdalenes d'avellanes amb canyella.

Aquestes magdalenes les vaig preparar pel berenar que sempre fem abans d'anar a la cavalcada del Reis Mags, on no falta mai una bona  xocolata desfeta. Vam fer moltes ja que la petita de la casa volia deixar unes quantes preparades en un plat pels Reis!!! Estan molt bones i el millor es quan troben els trossets d'avellanes.
Ingredients:
200 gr d'avellanes
1 iogurt natural
Farina (3 mides del recipient del iogurt)
4 ous
Sucre (2 mides del recipient del iogurt)
Oli de girasol (1 mida del recipient del iogurt)
1 sobre de llevat
1 cullerada de canyella

1. Preescalfem el forn a 180º. Batrem en un bol els ous, la farina, el llevat, el sucre, l,oli i el iogurt fins que tinguem una massa homogènia. Afegim les avellanes triturades però no molt, que quedin trossets, i la canyella i removem amb una cullera que quedi tot ben barrejat.
2.- Fiquem la massa als motllos però sense omplir fins a dalt ja que creixen al fornejar.
3.-Les fornegem uns 20 minuts o fins que al punxar-les amb un escuradents surt net. Les retirem i deixem refredar.




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada