dijous, 7 de novembre del 2013

Pastís de moniato.

A la recerca de receptes elaborades amb els meravellosos productes de tardor com els moniatos i carabasses he trobat aquest pastís de moniato de la Gemma Coflent pastissera casolana i amb un blog dedicat a postres. Us animo a que ho feu ja que te els principis que m'animen a fer una recepta, fàcil i ràpida!!

Ingredients:
400g de moniato
400ml de llet evaporada 
150g de sucre 
2 ous
Canyella en pols
1 làmina de pasta brisa
Per decorar: 
Xocolata negre i una mica de moniato cuit

Preparació:
Coure el moniato al forn a 200º fins que sigui tou. Pelar i reservar.
La pasta brisa es posa en un motlle rodo, es punxa amb una forquilla i es fica al forn uns 15 minuts a 180º, després d'aquest temps traiem del forn.
Triturar amb el túrmix el moniato, el sucre, la llet, els ous i la canyella. Abocar-ho sobre la pasta brisa i coure-ho 30 minuts al forn a 180º.
Un cop fred, decorar amb la xocolata desfeta (jo vaig desfer un tros de xocolata negra al microones i després amb una cullereta he repartit  la xocolata per sobre fent ratlletes i la miqueta de moniato que hem reservat per decorar el triturem i amb una màniga pastissera decorem el pastis repartint el moniato.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada