dimecres, 20 de novembre del 2013

Flam de moniato.

Ja sé que soc una mica pesada però una altre vegada insisteixo a cuinar amb moniatos!!! però aquesta vegada flam de moniato, està boníssim!! vaig portar un com a postres a casa de la meva amiga Carmen que fa poc ens va convidar a un deliciós dinar, i va tenir bastant èxit i queda molt be, fer tant la versió de flams individual como la versió gran.
Ingredients:
500-600 gr de moniato cuit i fet puré
3 ous
200 ml de nata liquida
100 gr de sucre
1 sobres de sucre vainillat
75 gr de maicena
Mitja cullereta de canyella
50 gr de coco
Per decorar encenalls de xocolata

Preparació:
En un bol posem tots el ingredients i els triturem, la massa la vesem als motlles o motlle prèviament untats amb mantega. El forn pree-escalfat a 180º, i el coem uns 30-40 minuts. Si voleu saber quan està cuit, podeu punxar el pastis amb un escuradents i ha de sortir net. I ja està!!

Flam de moniato que vaig portar a casa de la meva amiga Carmen






1 comentari :

  1. Esta tarde invite a mis primos a casa para montar el arbol de navidad y les prepare el flan de boniato como algo esoecial . Les encanto , todos repitieton y alabaron este postre tan facil y delicioso. La verdad es que se come facil y no es nada empalagoso. Volvere a repetir!!!!

    ResponElimina