dijous, 29 d’agost del 2013

Púding d'albergínies i anxoves.

Hem d,aprofitar els productes de temporada i si a mes a mes es una hortalissa amb poques calories i boníssima com les albergínies, millor que millor. Aquest púding es una recepta més de la cuinera Mireia Carbó que com ja he dit en altres receptes seves que he fet, es una cuinera fantàstica!!!


Ingredients per a 4 persones
3 albergínies
1 llauna d’anxoves
100 g de mató (com no tenia mató vaig posar 1 iogurt natural)
4 ous
200 ml de nata líquida
Mantega
Sal i pebre

Elaboració
Escaliveu les albergínies i peleu-les.
Bateu, amb la batedora elèctrica, les albergínies junt amb les anxoves, el mató, la nata i els ous. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
Aboqueu la barreja en un motlle prèviament untat amb mantega.
Tapeu-ho amb un paper d’alumini i poseu-ho al bany Maria al forn, a 180ºC, fins que qualli. Dependrà de lo gran que sigui el motlle, però un tipus plum cake uns 40-45 minuts i millor assegurar-nos que està fet punxant amb un escuradents i si surt net es que ja està.
Vaig apartar una part de massa per fer la versió mini púdings. Vaig utilitzar motlles petits de silicona 
Per fer la entrada d'aquesta recepta he estat escoltant música de Mozart.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada