dimarts, 13 d’agost del 2013

Gaspatxo de Síndria/ Gazpacho de sandía

La setmana passada vam anar a menjar a un restaurant a Setcases, estava tot boníssim!!! i una de les coses que em va sobtar es que mentrestant esperàvem que ens portessin els plats, ens van portar uns gotets amb gaspatxo de síndria, estava exquisit!!! I vaig pensar, això ho haig de fer a casa i després de fer un recull de receptes d'internet, he fet una barreja de tria d'ingredients, i el resultat es el que més m,agrada, i fresquet de la nevera, és un entrant de primera per l'estiu, sobretot aquests dies amb tanta calor.

La semana pasada fuimos a comer a un restaurante en Setcases, estaba todo buenísimo !!! y una de las cosas que me sorprendió es que mientras esperábamos que nos trajeran los platos, nos llevaron unos vasitos con gazpacho de sandía, estaba exquisito !!! Y pensé, esto lo tengo que hacer en casa y después de hacer una recopilación de recetas de internet, he hecho una mezcla de elección de ingredientes, y el resultado es el que más me gusta, y fresquito de la nevera, es un entrante de primera para el verano, sobre todo estos días con tanto calor.

Ingredients:
2 talls grossos de síndria
Mig pebrot verd
Un cogombre petit
4 tomàquets mitjans madurs
Un tros de pa sec (o si es del dia el torreu una mica)
Un raig d'oli d'oliva
Un raig de vinagre (jo vaig posar vinagre de Jerez)
1 pessic de sal
1 pessic de pebre

Ingredientes:
2 cortes gruesos de sandía
Medio pimiento verde
Un pepino pequeño
4 tomates medianos maduros
Un trozo de pan seco (o si es del día tostar un poco)
Un chorro de aceite de oliva
Un chorro de vinagre (yo puse vinagre de Jerez)
1 pizca de sal
1 pizca de pimienta

Preparació:
Fiquem en un recipient, la síndria, el pebrot, el cogombre (que primer haurem pelat), els tomàquets i el tros de pa (tot tallat a trossos), el raig d'oli i el raig de vinagre, i la sal i pebre al nostre gust. Tot això ho triturem, i el resultat el passem per un colador. Fiquem el gaspatxo unes dues hores a la nevera o fins que estigui ben fred i ja estarà a punt per beure!!!

Preparación:
Ponemos en un recipiente, la sandía, el pimiento, el pepino (que primero tendremos pelado), los tomates y el trozo de pan (todo cortado en trozos), el chorro de aceite y el chorro de vinagre, y la sal y pimienta a nuestro gusto. Todo esto lo trituramos, y el resultado lo pasamos por un colador. Metemos el gazpacho unas dos horas en la nevera o hasta que esté bien frío y ya estará listo para beber !!!
Podem posar per sobre per decorar unes fulles de menta

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada