dissabte, 31 d’agost del 2013

Crema de meló - Crema de melón

Qui no ha menjat a l'estiu alguna vegada com primer plat meló amb pernil salat? A casa aquesta barreja de sabors ens agrada molt i es un plat refrescant, però últimament faig una versió més fashion, igual de bona i refrescant, però visualment te millor presentació per si tenim convidats.

Quien no ha comido en verano alguna vez como primer plato melón con jamón? En casa nos gusta mucho esta mezcla de sabores y además es un plato refrescante, pero últimamente hago una versión más fashion, igual de buena y refrescante, pero visualmente con mejor presentación por si tenemos invitados.

Ingredients:
500-600 gr de meló
2 iogurts naturals
encenalls de pernil
1 pessic de sal

Ingredientes:
500-600 gr de melón
2 yogures naturales
Virutas de jamón
Un pizca de sal

Preparació:
Triturem els trossos de meló juntament amb els iogurts i el pessic de sal. Els encenalls de pernil els passem una mica per la paella per que quedin una mica cruixents. La crema la vesem als plats i la decorem amb els encenalls a sobre i si volem unes fulles d'alfàbrega.

Preparación:
Trituramos los trozos de melón junto con los yogures y la pizca de sal. Las virutas de jamón los freimos un poco en una sarten para que queden crujientes. Colocamos la crema en los platos y la decoramos por encima con las virutas crujienes y si queremos también con unas hojas de albahaca.
Et voilà!!!
Per preparar aquesta entrada he continuat escoltant al sublim Wolfgang Amadeus Mozart.
Para preparar esta entrada he continuado escuchando al sublime Wolfgang Amadeus Mozart.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada