dimecres, 12 de febrer del 2014

Croquetes de pastanaga i avellanes.

Quines ganes tenia de fer alguna entrada al blog!!! No penseu que des de l'última no he fet res, al contrari, he cuinat un munt de coses i les tinc pendent de publicar i poder-les compartir, a veure si em poso al dia!!
Passo per davant aquesta recepta de croquetes de pastanaga i avellanes, degut a l'èxit que han tingut a casa i la veritat es que no m'estranya perquè estan molt bones i amb ingredients originals.

Ingredients:
300 gr pastanaga ratllada
40 gr d'avellanes torrades triturades
1 ceba petita ratllada
1 gra d'all
50 gr de farina
300 ml de llet
1 ou
1 tassa de pa ratllat
Nou moscada
Sal 
Pebre

1.- Pelem el gra d'all i el piquem. En una paella amb una mica d'oli, quan estigui calent afegim la ceba i l'all i cuinem uns 5 minuts.
2.- Incorporem la pastanaga i cuinem uns 8 minuts més. Afegim la farina i daurem lleugerament, vesem la llet i condimentem amb la nou moscada, la sal i el pebre. Afegim les avellanes i cuinem uns 15 minuts.
3.- Una vegada estigui la massa espesa tipus beixamel, la retirem del foc i la guardem en un recipient, fins que estigui freda. En aquest punt si no tenim temps de fer les croquetes tapem el recipient amb film transparent i guardem a la nevera.
4.- Per fer les croquetes, amb l'ajuda d'una cullera, agafem una mica de massa, li donem forma de croqueta, la passem per ou batut i després per pa ratllat.
5.- Fregirem les croquetes en abundant oli calent fins que estiguin daurades, les anirem traient i les deixarem escorre sobre paper absorbent de cuina.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada