divendres, 13 de febrer del 2015

Maduixes banyades en xocolata blanc i coco / Fresas bañadas en chocolate blanco y coco

Aquestes postres tan fàcil de fer es ideal per preparar el dia dels enamorats pels que no tinguem temps ni ens vulguem gastar molts diners. Solament necessitem unes quantes maduixes, que les podem trobar boníssimes i be de preu, una tauleta de xocolata blanca i coco ratllat.

Este postre tan facil de hacer es ideal para preparar el dia de los enamorados, para los que no tengamos tiempo ni nos podamos gastar mucho dinero. Solamente necesitamos unas cuantas fresas, que en estos momentos les encontramos muy buenas y baratas, una pastilla de chocolate blanco y coco rallado.


Ingredients:
4 cullerades de coco ratllat
100 gr de xocolata blanca
10-15 maduixes

Ingredientes:
4 cucharadas de coco rallado
100 gr de chocolate blanco
10-15 fresas

Preparació:
Daurem el coco ratllat en una paella sense greix. Quan estigui el deixem refredat sobre un plat.
Rentem les maduixes i les assequem be. Posem els trossos de xocolata dins d'un recipient de vidre i fonem al microones 1 minut o fins que estigui liquida. Amb l'ajuda d'una forquilla punxem les maduixes i les submergim dins de la xocolata deixant les tiges netes. Espolsem el coco d'aurat per sobre. Ficarem a la nevera per que la xocolata s'endureixi. 

Nota: Preparar sempre les fruites el dia que es vagin a consumir. Es pot fer amb qualsevol fruita.

Preparación:
Doramos el coco rallado en una sartén sin grasas. Cuando esté lo dejamos enfriar sobre un plato.
Lavamos las fresas y las secamos bien. Ponemos los trozos de chocolate dentro de un recipiente de cristal y fundimos en el microondas 1 minuto o hasta que esté liquida. Con la ayuda de un tenedor pinchamos las fresas y las sumergimos dentro del chocolate dejando los tallos limpios. Espolvoreamos el coco dorado por encima. Metemos dentro de la nevera para que el chocolate se endurezca.

Nota: Preparamos siempre las frutas el día en que se vayan a consumir. Se puede hacer con cualquier fruta.





Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada