dilluns, 22 de desembre del 2014

Arbre de Nadal de verdures/Arbol de Navidad de verduras/ Christmas tree vegetable

Una altre gran idea compartida de la meva companya de feina Montse, es aquest arbre de Nadal de verdures, be a ella li va dir una amiga brasilera. A mi em sembla genial ja que normalment per Nadal son dies de menjar molt, i fer un plat creatiu i a l,hora saludable i lleuger està molt be. 

Otra gran idea compartida de mi compañera de trabajo Montse, es este árbol de Navidad de verduras, a ella le dio la idea una amiga brasileña. A mi me parece genial ya que normalmente por Navidad son dias de comer mucho, y hacer un plato creativo y a la vez saludable y ligero está muy bien.

Per aquest plat es necessitem pocs ingredients:
1 bròquil
1 pastanaga
Tomàquets cherry
Formatge mozzarella fresca
Bastonets de pa, plans

Preparació:
Cuinem el bròquil, i tires de pastanaga al vapor. Quan ja estiguin (uns 20 minuts) ja podem muntar el plat, primer el bròquil en forma  d'arbre, per sobre les tires de pastanaga, els cherrys i trossets de mozzarella que farà de neu. El tronc serà un trosset de bastonet (potser també un tros d'api) i al seu voltant tot de trossos de mozzarella com si fos la neu. Podem fer estels de pastanaga per decorar. Amanirem amb oli i sal i ja està.

Para este plato se necesitan pocos ingredientes:
1 brócoli
1 zanahoria
Tomates cherry
Queso mozzarella fresca
Bastoncitos de pan planos

Preparación:
Cocinamos el brócoli y tiras de zanahoria al vapor. Cuando ja esten (unos 20 minutos) ya podemos montar el plato, primero el brócoli en forma de árbol, por encima las tiras de zanahoria, los cherrys y trocitos de mozzarella que harà de nieve. El tronco serà un trocito de bastoncito (también puede ser un trozo de apio) y a su alrededor trozos de mozzarella como si fuese nieve. Podemos hacer estrella de zanahoria para decorar. Aliñamos con aceite y sal y ya està.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada