dimarts, 11 de març del 2014

Pa de pessic de plàtan/Bizcocho de plátanos

Feia temps que no cuinava res amb plàtans, em va fer pensar el meu amic Andreu que em va demanar que li dones receptes amb aquesta fruita, i com tenia a casa uns quants que estaven massa madurs vaig aprofitar-los per fer aquest pa de pessic. Simplement deliciós!!!
Ingredients:
150 gr de sucre
3 ous
1 paquet de galetes tipus Maria
4 plàtans
250 ml de llet
Caramel líquid tipus "Royal"

Preparació:
Preescalfem el forn a 180º.
En un bol posem la llet, les galetes (així s'estoven), el sucre, els ous,  i els plàtans tallats a trossos. Barregem tots amb el turmix. Posem caramel al fons del motllo i a sobre vesem la massa. Fiquem al forn uns 35-40 minuts o quan punxem amb un escuradents surti net. Es deixa refredar i si volem ho guardem a la nevera.

Nota: Es pot utilitzar llet descremada, sucre morè i galetes integrals i així ser més lleuger.

Hacía tiempo que no cocinaba con plátanos, me dió la idea mi amigo Andreu, que me pidió que le diese recetas con esta fruta, y como tenía en casa unos cuantos que estaban demasiado maduros los aproveché para hacer este bizcocho. Simplemente delicioso!!!

Ingredientes:
150 gr de azúcar
3 huevos
1 paquete de galletas tipo María
4 plátanos
250 ml de leche
Caramelo líquido tipo "Royal"

Preparación:
Precalentamos el horno a 180º.
En un bol ponemos la leche, las galletes (así se ablandan), el azucar, los huevos y los plátanos cortados a trozos. Mezclamos todo con el turmix. En un molde echamos el caramelo líquido y encima la masa. Metemos en el horno unos 35-40 minutos o cuando pinchemos con un palillo y salga limpio. Se deja enfriar y si queremos podemos guardar en la nevera.

Nota: Se puede utilizar leche descremada, azúcar moreno y galletas integrales, así es más ligero.




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada