dijous, 25 de juliol del 2013

Rotllets de salami

Ja estic de vacances, però he estat dos dies intensos ficada a la cuina preparant coses per la festa d'aniversari, per demà divendres, de la meva nena, FELICITATS PRINCESA!!!! Acabo esgotada però val molt la pena, pels fills el que sigui, i ella està tant contenta!! Una de les coses que he preparat que agrada molt tant a grans com a petits son aquests rotllets de salami.
 Per aquests rotllets necessitem:

1 làmina de pasta de full
1 llauna de tonyina de tomàquet
100 gr de salami
100 gr de formatge mozzarella ratllat
Orenga
1 ou

Preparació:
Estenem la làmina de pasta de full i per sobre de la làmina posem la tonyina de tomàquet, i també espolsem per sobre el salami triturat i la mozzarella ratllada. Amb tot a sobre enrotllem la làmina de pasta de full com si fos un braç gitano i d'aquest braç anem tallant rodanxes de 1 cm de gruix. Preesalfem el forn a 180º, posem els talls a sobre de la safata del forn on haurem posat primer paper de forn, pintem els talls amb ou batut i espolsem per sobre orenga i fornegem uns 20 minuts a 180º o fins que estiguin daurats.



2 comentaris :

  1. Felicitats per la Noa!!!! Quina merendole més guay li estas fent!! te molt bona pinta. Bones vacances!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Bollycao!! Moltes gracies. Si vols et pots passar a la merendola et passo l'adreça per wssapp!! Petons i bones vacances!!!

      Elimina