dijous, 11 d’agost del 2016

Pastís de tonyina/ Pastel de atún

Aquest pastís va bé preparar-lo a l'estiu. Fácil de fer, i si el deixes a la nevera, ja tens el dinar fet al tornar de la platja o d'una excursió per la muntanya.

Este pastel va muy bien prepararlo en verano. Fácil de hacer y si lo dejas en la nevera, ya tienes lista la comida junto con una ensalada, al volver de la playa o de una excursión por la montaña.


Ingredients:
2 llaunes de tonyina en oli d'oliva
4 rodanxes de pa de motlle sucades en llet
4 cullerades soperes de tomàquet fregit
2 ous

Preparació:
Triturem tots el ingredients amb el turmix.
Untem un motllo amb mantega i vesem la massa a dins. Fiquem al forn preescalfat a 180º uns 20-30 minuts

Ingredientes:
2 latas de atún en aceite de oliva
4 rodajas de pan de molde sucades en leche
4 cucharadas de tomate frito
2 huevos

Preparación:
Trituramos todos los ingredientes con el turmix
Untamos un molde con matequilla y volcamos a dentro la masa. Metemos en el horno precalentado a 180ª unos 20-30 minutos.




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada