dilluns, 21 de desembre del 2015

Pa de pessic de taronja sense ou i sense làctics---Bizcocho de naranja sin huevo y sin lacteos

Avui a l,escola de la meva filla com a festa final de trimestre podien portar galetes, pastissos.... el que volguessin però tot havia d'anar sense ou. Buscant per internet vaig trobar la recepta d'un pa de pessic de taronja que no portava ni ou, ni làctics i que semblava molt fàcil de fer. Dissabte vaig fer un de prova per casa, per veure si era bo i comestible, i ens va sorprendre molt ja que estava boníssim!! per tan diumenge amb la meva filla vam fer un per portar al cole.

Hoy en la escuela de mi hija como fiesta de final de trimestre podían llevar galletas, pasteles .... lo que quisieran pero todo tenía que ir sin huevo. Buscando por internet encontré la receta de un bizcocho de naranja que no lleva ni huevo, ni lácteos y que parecía muy fácil de hacer. El sábado hice uno de prueba para casa, para ver si era bueno y comestible, y nos sorprendió mucho ya que estaba buenísimo !! por tan el domingo con mi hija hicimos uno para que llevara al cole.




Ingredients:

160 ml suc de taronja
La pell ratllada d'una taronja
100 ml oli de girasol
120 ml d'aigua
2 cullerades de sucre amb vainilla
1 sobre de llevat
300 gr de farina
150 gr sucre
Un poma pelada i trossejada

Preparació:

Preescalfem el forn a 180º.
Barregem en un bol tots el ingredients amb la batedora. Posem la massa dins d'un motlle i fiquem al forns uns 40 minuts (comproven si està, punxant amb un escuradents i si surt net es que ja està)


Ingredientes:

160 ml zumo de naranja
La ralladura de la piel de una naranja
100 ml aceite de girasol
120 ml de agua
2 cucharadas de azúcar con vainilla
1 sobre de levadura
300 gr de harina
150 gr azúcar
Un manzana pelada y troceada

Preparación:
Precalentamos el horno a 180º.
Mezclamos en un bol todos los ingredientes con la batidora. Ponemos la masa dentro de un molde y metemos en el horno unos 40 minutos (comprobar si está, pinchando con un palillo y si sale limpio es que ya está)






Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada